MÚSICA

Els mallorquins Salvatge Cor, a la final del concurs musical Sona 9

El guanyador se sabrà aquest dimecres, 15 de novembre, en un concert a la sala Luz de Gas de Barcelona

El grup mallorquí Salvatge Cor (pop-punk), la cantant osonenca Ju (r'n'b) i els barcelonins Senyor Oca (hip-hop) són els tres classificats per a la final de la dissetena edició del concurs de maquetes Sona9. El darrer concert del certamen es realitzarà aquest dimecres, 15 de novembre, a la sala Luz de Gas de Barcelona a partir de les 20 hores.

Un total de 120 noves propostes musicals en català s'han presentat a aquesta edició del concurs d'arreu dels Països Catalans, que ha tingut com a novetat el suport del Govern de les Illes Balears a través de l'IEB i de la Generalitat Valenciana (Institut Valencià de Cultura). Una tria de 18 seleccionats va haver de superar les proves eliminatòries fins a arribar als 3 finalistes de la darrera fase, d'entre els quals s'elegirà el premi Sona9, el premi Joventut, el premi Èxit i el premi per Votació Popular, que s'atorgarà al grup finalista que hagi obtingut més vots del públic assistent.

Els guanyadors del Sona9 2017 es faran públics al final de la gala després de la deliberació del jurat, que es reunirà a la mateixa sala. La final tindrà com a fi de festa l'actuació dels guanyadors del Sona9 de la passada edició, el grup de pop-rock empordanès Lakaste, que presentarà les cançons del seu primer disc, 'Desastres naturals' (DiscMedi, 2017).

EDICIÓ PAPER 16/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF