Cultura 28/05/2023

Els llibres també celebren les eleccions

La Fira del Llibre de Palma té aquest diumenge el Born a vessar de gent, també gràcies als comicis i al dia ennigulat

ARA Balears
1 min
Les parades al passeig del Born de Palma celebren les eleccions.

PalmaSi el dia fort de vendes de la Fira del Llibre sol ser tradicionalment el primer dissabte després de la inauguració, aquest diumenge electoral du camí de batre rècords, si més no de concurrència. Les 23 parades instal·lades al passeig del Born de Palma també celebren les eleccions.

Durant el matí d'aquest 28-M, el passeig ha estat ple a vessar, i no eren els estrangers els transeünts majoritaris, com sol ser habitual. Contràriament, segons reconeixen els llibreters consultats per l'ARA Balears, moltes persones els han confessat que venien de votar i que, amb aquest dia ennigulat, han aprofitat per anar a firar llibres.

Un padrí confessava haver trobat el pla perfecte per a aquest diumenge: "Primer, he votat; ara he vingut amb els nets a la Fira del Llibre –mira'ls com van de portada en portada, entusiasmats–, després m'aturaré a fer un vermut, dinar, horeta i seguir l'escrutini i els resultats electorals. Em sembla un gran pla". De fet, anant de parada en parada, s'hi han vist nombroses famílies amb menors que devoraven títols i portades. També s'ha destacat la presència de mallorquins de la Part Forana que, després de votar als respectius municipis, han anat a Palma a fer una volta sense oblidar que la Fira del Llibre, que estarà oberta fins al 4 de juny, és avui un dels principals atractius de la ciutat.

stats