La llibreria Jaume de Montsó de Palma cerca qui en continuï el negoci

La seva propietària, Francisca Iglesias, es jubila després de 45 anys al capdavant de l'empresa

L'emblemàtica llibreria Jaume de Montsó –una de les més antigues de Palma– cerca una nova persona que la vulgui tirar endavant. Després de 45 anys al capdavant del negoci, la seva propietària, Francisca Iglesias, es jubila. 

"Primer em digueren que no em podia jubilar, però finalment m'han dit que sí que ho podré fer a final d'any i, després de 45 anys, ja està", ha explicat Iglesias. En aquests dies, a l'horabaixa tanca la llibreria i es dedica a mostrar-la a les persones interessades. Li agradaria trobar algú perquè "tota la feina que hem fet durant aquests anys tingui continuïtat", precisa.

Francisca Iglesias i el seu home, Pau Taura, van obrir la Jaume de Montsó l'any 1975 a les galeries Geranis, on encara perdura. Tot i que assegura que ha patit moments difícils amb les crisis, com la del 2008, el de llibretera és un ofici que li ha agradat molt fer. "I com que som un negoci familiar, després de tants d'anys els clients són amics", assegura. "A més, nosaltres hem fet moltes activitats i sempre hem omplit", afegeix. De moment, mentre no trobin un nou llibreter o llibretera, Ia llibreria continuarà oberta amb normalitat.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF