Cultura 04/07/2016

L'escriptora japonesa Banana Yoshimoto participarà al Saló del Manga més literari

El certamen comptarà també amb l'escriptora Mitsuyo Kakuta, el grup musical Gaijin Sentai i els guanyadors de l'última edició del World Cosplay Summit

Ara
1 min
L'escriptora japonesa Banana Yoshimoto

BarcelonaEl Japó és un país de lectors. Es calcula que un japonès llegeix cada any una mitjana de 46 llibres, incloent-hi els còmics. Per això, a la XXII edició del Saló del Manga, que se celebrarà del dissabte 29 d'octubre al dimarts 1 de novembre a Fira de Barcelona Montjuïc, la literatura japonesa serà un dels principals eixos temàtics, i una de les seves convidades més destacades serà la popular escriptora japonesa Banana Yoshimoto.

Amb obra publicada en més de 30 països, entre els quals també l'estat espanyol, Yoshimoto és una de les veus més prestigioses de la literatura japonesa actual, autora d'una nombrosa obra que inclou assajos, novel·les, com 'N.P.' (1992), 'Amrita' (1997) i 'Tsugumi' (1994), i el llibre de relats 'Sueño profundo' (1994). El Saló del Manga també comptarà amb la participació de l'escriptora japonesa Mitsuyo Kakuta (Yokohama, Japó. 1967), una de les autores contemporànies més populars i reconegudes del Japó, amb més de cinquanta novel·les, llibres de contes i assajos.

La programació del Saló també comptarà amb la participació del grup musical brasiler Gaijin Sentai, una exposició sobre els orígens del manga i, com cada any, el 'cosplay' tindrà molt protagonisme. Entre els convidats d'aquesta edició hi haurà Shema Arroyo i Juan Carlos Toledo, també coneguts com TWIN Cosplay, la parella guanyadora de l'última edició del World Cosplay Summit.

stats