Premis
Cultura 06/10/2022

L'editorial Lleonard Muntaner Editor rep el Premi Crítica Serra d'Or de teatre 2022

La col·lecció de teatre premiada inclou més de 30 títols d'obres nacionals i internacionals

ARA Balears
1 min
Lleonard  Muntaner “La cultura no és una altra cosa que la idea de país que volem”

PalmaLa col·lecció de títols teatrals del segell editorial Lleonard Muntaner Editor, composta per més de 30 obres, ha guanyat el Premi Crítica Serra d'Or 2022, segons ha informat la casa editorial en un comunicat.

El catàleg, que agrupa els textos dramàtics de l'editorial, es va iniciar l'any 2010 amb Adults normals, de Jaume Miró, seguida d'Un no res d'eternitat, d'Alexandre Ballester, i El gos, de Mariona Surribas. S'hi han afegit traduccions de creacions d'àmbit internacional com ara L'acte desconegut, de Valère Novarina o La Peggy Pickit veu la cara de Déu, de Roland Schimmelpfennig, entre d'altres, i de la nostra llengua com són Salsa a l'estragó, de Remei Romanos; L'inquilí, de Vicent Tur, o l'últim títol, Albopàs, la darrera estació, de Pep Siset.

El director de la col·lecció, Carles Cabrera, ha mostrat el seu agraïment i ha assenyalat que ha estat "un honor rebre aquesta distinció" per a tot l'equip de l'editorial, perquè d'aquesta manera "es premia la trajectòria d'aquests primers tretze anys i que els esperona a continuar publicant el millor teatre contemporani, d'abast nacional i internacional".

stats