CINEMA
Cultura 29/01/2018

'Incerta Glòria' d'Agustí Villaronga rep 8 premis Gaudí

La pel·lícula ha estat guardonada en la desena edició dels premis que convoca l'Acadèmia del Cinema Català

Ara Balears
1 min
Les actrius i actors protagonistes d'Incerta Glòria'.

PalmaLa Conselleria de Cultura del Govern de les Illes Balears felicita el director de cinema mallorquí Agustí Villaronga i tot l'equip de la pel·lícula 'Incerta glòria' per haver guanyat 8 dels 16 premis Gaudí, la meitat dels guardons a què estava nominada la cinta, en la desena edició dels premis convocada per l'Acadèmia del Cinema Català.

L'adaptació cinematogràfica de la novel·la homònima de Joan Sales ha aconseguit el reconeixement a millor fotografia (Josep Maria Civit), millor vestuari (Mercè Paloma), millor maquillatge i perruqueria (Alma Casal), millor so (Fernando Novillo, Xavier Mas i Ricard Galceran), millors efectes especials (Manuel López i Bernat Aragonés), millor direcció de producció (Aleix Castellón) i millor actor secundari (Oriol Pla).

'Incerta glòria' és el darrer treball de Villaronga amb la productora Isona Passola, després de 'Pa negre', la pel·lícula amb la qual ja va guanyar nou premis Goya i tretze Gaudí el 2011, i el Premi Nacional de Cinematografia. Al film hi ha participat el Govern de les Illes Balears.

stats