Cinema
Cultura 19/05/2014

Harrison Ford: "Estic desitjant començar el rodatge de 'Star Wars'"

La setena entrega de 'La guerra de les galàxies' recupera el trio protagonista de la trilogia original: Harrison Ford, Carrie Fisher i Mark Hamill

Efe
1 min

CanesHarrison Ford ha assegurat que està impacient per començar el rodatge de la nova pel·lícula de 'La guerra de les galàxies', la setena de la saga. "Estic desitjant començar el rodatge de 'Star Wars'", ha declarat l'actor aquest dilluns a Canes, on es presenta 'Els mercenaris 3'. "Encara no hem començat a rodar", ha afegit. Així i tot, Ford ha subratllat que la pel·lícula compta amb "un gran guió" i un "repartiment meravellós".

Sota la direcció de J.J. Abrams, Ford tornarà a interpretar el paper de Han Solo. La pel·lícula suposa el retorn del trio protagonista de la trilogia original, amb Ford, Carrie Fisher –que interpreta la princesa Leia– i Mark Hamill, en el paper de Luke Skywalker. A més, s'incorporen al repartiment intèrprets com John Boyega, Daisy Ridley o Adam Driver.

El rodatge de la nova entrega de 'Star Wars', que situa l'acció 30 anys després de l''Episodi VI: El retorn del Jedi', començarà aquest mes a Londres i s'estrenarà el 18 de desembre del 2015.

stats