GALETES DE XOCOLATA BLANCA INGREDIENTS
Fonem al bany maria, o al microones, la mantega i la xocolata blanca, anant amb compte que no es banyi ni es cremi. Barrejam els ous, la mantega i la xocolata blanca. Ratllam ben fina la clovella de taronja i llimona, fora incloure’n la pell blanca interior perquè amargaria. Hi afegim el sucre i el suc de la taronja i la llimona. Hi incorporam la farina anant molt alerta a no pastar massa perquè la pasta no agafi nirvi. Deixam reposar mitja hora i ja podem donar forma a les galetes amb l’ajuda d’una mànega pastissera amb una boca arrissada. Una vegada fetes les galetes, les empolsam amb canyella i les coem al forn a 155 graus uns dotze minuts. El temps de cocció variarà segons la grandària de les galetes. Les servim acompanyades d’arrop i de sucre en pols. Bon profit!
250 grams de mantega
4 ous
250 grams de xocolata blanca
Un quilo de farina
200 grams de sucre
Taronja
Llimona
Canyella en pols
Arrop de codony
Sucre en pols