Cultura 03/07/2020

El futbolista Sergi Enrich adquireix una carota solidària de Sant Joan per 5.255 euros

La subhasta i la rifa de les sis carotes deixen més de 35.000 euros a la Creu Roja

Ivan Martin
1 min
Pau Faner és el creador de les carotes que a causa de la covid-19 no s'han pogut destrossar en els Jocs des Pla.

CiutadellaEl davanter de la Societat Esportiva Eibar Sergi Enrich ha adquirit una de les tres carotes de les festes de Sant Joan 2020 subhastades per l’Ajuntament de Ciutadella per un import de 5.255 euros. Cal dir que la subhasta arriba després de la decisió de suspendre les festes i que vol contribuir a reduir l’impacte de la crisi sanitària entre les famílies més vulnerables del municipi.

El pati de Can Saura ha estat l’escenari de la subhasta de tres de les vuit carotes que s'haurien d’haver romput el passat 24 de juny en el transcurs dels Jocs del Pla. El preu de sortida era de 600 euros i totes estaven dissenyades per l’artista local Pau Faner. Així, la carota Mexicà se la va adjudicar Sergi Enrich per 5.255 euros, mentre que el Moro aconseguí recaptar 1.400 euros i va ser entregada a Cristóbal Bagur. Per acabar, la Menorquina ha anat a parar a la societat IPAM ART per 5.521 euros.

D’altra banda, la Creu Roja va vendre 2.300 butlletes (23.000 euros) per a la rifa de tres carotes més: el Fillet, Al·lota músic i Cavallet. Les carotes indultades pel Caixer Senyor de les festes, Borja Saura, i l’Ajuntament de Ciutadella varen ser Mallorquín i Dandy.

stats