Cultura 18/03/2020

Membres de la Simfònica interpreten fragments de música clàssica a la xarxa

L'Orquestra ha impulsat aquesta iniciativa amb la voluntat de continuar a prop de la societat en els dies de confinament

Ara Balears
1 min
El concertino de la Simfònica, Smerald Spahiu i el seu fill interpreten un preludi de Shostakovich

PalmaL'Orquestra Simfònica de les Illes Balears vol estar a prop de la societat durant els dies de confinament pel coronavirus, després d'haver-se suspès tots els concerts programats fins ara a l'Arxipèlag. Amb aquesta voluntat, s'ha sumat a les iniciatives de cultura en línia i publicarà, a través de les seves xarxes socials, uns vídeos per donar a conèixer els músics i instruments de l'Orquestra.

Es tracta de petits fragments per continuar connectats amb el públic, ja que de moment totes les actuacions de la Simfònica estaran suspeses fins dia 7 d'abril. El primer vídeo l'han compartit aquest dimecres horabaixa i els protagonistes són el concertino de l'OSIB, Smerald Spahiu, i el seu fill, que interpreten un preludi de Xostakóvitx.

Microrelat en quarantena

Per altra banda, Can Sales ha posat en marxa 'Microrelat en quarantena', una iniciativa per fomentar l'escriptura i la lectura durant el temps que la biblioteca estigui tancada. Demana als usuaris que escriguin un text d'un màxim de 150 paraules de qualsevol gènere relacionat amb el moment actual. Els participants han de penjar el relat al seu compte de Facebook mencionant la biblioteca i també l'etiqueta de la iniciativa: #microrelatenquarentena.

stats