Literatura
Cultura 02/06/2023

La Fira del Llibre de Palma registra xifres "iguals o superiors" a les dels darrers anys

El Gremi de Llibreters celebra la gran participació en les activitats

ARA Balears
1 min
La Fira del Llibre de Palma durant la jornada electoral del 28-M

PalmaLa Fira del Llibre de Palma arriba als darrers dies amb xifres similars o superiors a les de les darreres edicions i amb el diumenge d'eleccions com a gran dia. El Gremi de Llibreters ha assegurat aquest divendres que valora "molt positivament" l'edició d'enguany i ha destacat que fins al moment totes les llibreries que hi participen els han informat que han venut "igual o més que els darrers anys".

Andreu Carles López, membre de la Junta Directiva del Gremi de Llibreters, ha explicat a Europa Press que estan molt contents tant pel nombre d'assistents i de vendes com per la participació en les nombroses activitats que s'han fet durant aquesta edició. En aquest sentit, López ha recordat que durant la setmana s'han organitzat una setantena d'activitats i "tot i la pluja i el mal temps hem tingut una gran resposta del públic".

Pel que fa als resultats i una valoració mínimament objectiva d'aquesta edició de la Fira del Llibre de Palma, el membre de la Junta Directiva del Gremi de Llibreters ha remarcat que "encara és prest", ja que continua obert fins diumenge i les paradetes continuen muntades, però que ara per ara és positiva.

Cal recordar que tots els 22 estands de la fira continuaran oberts fins aquest diumenge 4 de juny i que per a aquest cap de setmana hi ha programades nombroses activitats, com presentacions i firmes de llibres.

stats