Els finalistes del Ciutat de Palma d'arts visuals cobraran honoraris

A més, el guanyador podrà triar entre una exposició o un projecte d'investigació

L'Ajuntament de Palma ha fet públiques les bases del premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert d'arts visuals d'enguany, que incorpora diverses novetats respecte d'anys anteriors.

Per primera vegada, els artistes finalistes al premi cobraran honoraris. En total, s'atorgaran 3.000 euros, que es dividiran entre tots els finalistes. A més, de l'exposició resultant amb totes les peces seleccionades se n'editarà un catàleg.

D'altra banda, el guanyador del certamen podrà triar entre dues opcions: un projecte expositiu al Casal Solleric, pel qual rebrà 3.000 euros en concepte d'honoraris i un màxim de 9.000 euros per a despeses expositives, o bé un projecte d'investigació al voltant de les arts visuals, amb la mateixa dotació econòmica.

El jurat d'aquesta edició estarà format per les artistes visuals Alicia Framis i Marta Pujades, la crítica d'art i comissaria Luisa Espino, el filòsof i promotor cultural Bartomeu Marí i l'historiador de l'art i gestor cultural Jaume Reus.

Els interessats a presentar-s'hi ho poden fer fins al dia 22 d'aquest mes. A principis de desembre es comunicaran els noms dels finalistes. L'entrega del guardó i la inauguració de l'exposició amb els finalistes i el guanyador serà el 20 de gener, dia de Sant Sebastià.

EDICIÓ PAPER 06/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF