Arquitectura
Cultura 26/09/2022

El festival d'arquitectura Open House Palma cerca persones per formar part de l'equip de voluntariat

Es faran tasques de suport durant els dies 22 i 23 d'octubre

ARA Balears
1 min
Conservatori de Palma

PalmaEl festival d'arquitectura Open House torna a Palma. L'esdeveniment, enguany la segona edició, vol apropar l'arquitectura de la ciutat a la població integrant tots els seus barris amb un mateix objectiu: realçar el patrimoni palmesà. Segons ha exposat l'entitat, se cerquen persones per formar part de l'equip de voluntariat. Les funcions a fer són: accés, guia i suport. "No hi ha un perfil definit de voluntari. Tothom que vulgui participar en aquest projecte pot formar part de l'equip de voluntariat", explica el festival.

L'únic requisit per ser part de l'equip de voluntariat és tenir més de 16 anys. Per tal d'aconseguir un equip de voluntaris perfectament preparat per a l'ocasió, abans del festival, es farà una jornada de formació, una visita prèvia a l'edifici que s'hagi de presentar i una trobada final per entregar tot allò necessari per fer les visites.

Cal recordar que L'Open House Palma celebra la segona edició la setmana del 17 al 23 d'octubre. Enguany, com a novetat, han separat les activitats per dies: entre setmana, es faran conferències i taules rodones, per oferir un espai de debat a la ciutadania, i el cap de setmana s'obriran els edificis al públic i s'organitzaran rutes guiades. Una altra de les novetats d'aquesta nova edició és la qualitat dels edificis del catàleg. D'una seixantena de construccions, el 60% són noves eleccions.

stats