Cultura 25/06/2014

La llibretera Fe Fernández i l'editor Bernat Puigtobella, premiats pels llibreters

La directora de la llibreria L'Espolsada i l'editor de Núvol rebran el guardó dilluns vinent

Ara
1 min

BarcelonaLa llibretera Fe Fernández i l'editor Bernat Puigtobella són els guanyadors del III Memorial Pere Rodeja que atorga el Gremi de Llibreters.

El jurat del premi, ha valorat la capacitat de Fernández, que dirigeix la llibreria L'Espolsada de Les Franqueses del Vallès, "de convertir la llibreria en un lloc d'activitat, de posar en connexió el lector amb l'autor i l'obra, i de triar llibres per criteris de qualitat al marge de tendències".

Ha justificat l'elecció de Puigtobella, editor de Núvol, "pel gran creixement d'aquest diari digital en tan sols dos anys de vida que l'han convertit en referent del sector cultural; la seva tasca de crear debat i anar més enllà de la notícia; i l'aposta per un canal de comunicació com el digital".

El lliurament tindrà lloc en un acte obert al públic el pròxim dilluns 30 de juny a la Fundació Universitat de Girona amb la intervenció de Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters de la demarcació de Girona, Joaquim Nadal, catedràtic d'Història de la Universitat de Girona, i Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya.

stats