Cultura 22/05/2020

Una exposició en línia de la Mallorca confinada, amb fotografies de 161 ciutadans

Les tres millors imatges són de Josep Solé Colom, Romina Belén Vay i Antoni Grimalt, segons l'organització

Ara Balears
1 min
Imatge de l'exposició en línia 'Mallorca Confinada 2020'

Palma356 fotografies enviades per 161 ciutadans de les Balears conformen l'exposició en línia Mallorca confinada 2020, impulsada per Mallorca Global Comunicación i la guia Mallorca Caprice. La mostra té el format d'una gran galeria virtual que reuneix totes les fotografies rebudes durant dues setmanes de confinament.

"En les imatges es poden identificar els sentiments i vivències de molts residents de Mallorca durant el confinament", expliquen els organitzadors en un comunicat. "Gràcies a les aportacions ciutadanes, ha estat possible construir, amb aquesta exposició, un retrat fidedigne d'un període insòlit", continuen.

L'organització ha premiat les tres millors fotografies, tenint en compte l'originalitat, la composició, la capacitat de transmetre missatges, l'adequació a la temàtica i la qualitat artística i de tècnica de fotografies. Els premiats són Josep Solé Colom, per D'anhels en el temps, que ha rebut el primer premi; el segon premi ha estat per a Romina Belén Vay, per Què hauria passat si la besada hagués estat millor?, i el tercer premi l'han atorgat a Antoni Grimalt, per Un Velázquez confinat el segle XXI".

Oberta a més participació

Els organitzadors obren la participació en la mostra més enllà del concurs, i volen que la ciutadania que ho desitgi continuï aportant imatges de la seva vivència de la pandèmia a l'illa. Es poden enviar un màxim de tres imatges als correus contacto@mallorcaglobal.com i contacto@mallorcacaprice.com. El fet d'enviar les fotografies significa estar d'acord amb les bases publicades a les webs.

stats