Cultura 22/12/2020

Dels Estats Units a Mallorca: els virtuosos guitarristes de rock Jesse Malin i Greg Hetson ja són a l'illa

Segons anuncien des del festival Contrast, Palma és la primera ciutat de l’estat espanyol a rebre músics estatunidencs d'ençà que es va declarar la pandèmia

Ara Balears
2 min
D'Estats Units a Mallorca: els virtuosos guitarristes de rock Jesse Malin i Greg Hetson arriben a Ciutat

PalmaEl guitarrista estatunidenc Jesse Malin, un dels més destacats del rock, i el seu col·lega Greg Hetson, un altre dels virtuosos del punk rock, pujaran a l'escenari del Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma en el marc de la primera edició del festival Contrast Mallorca, que just arrancarà aquest dimecres, 23 de desembre –tot i que estava previst per al mes de juny. De fet, tal com anunciaren a la presentació d'aquest cicle, Palma és la primera ciutat de l'estat espanyol a rebre músics estatunidencs d'ençà que es va declarar la pandèmia.

El novaiorquès Jesse Malin, vocalista i compositor, que va començar la seva carrera com a intèrpret en la banda Heart Attack, i va saltar a la fama a D Generation, ja és a Palma juntament amb Greg Hetson, fundador i guitarrista de la banda Hard Rock Karaoke.

Jesse Malin, qui ha col·laborat amb Bruce Springsteen, Brian Adams i Lucinda Williams, entre d'altres, ha assenyalat que és la primera vegada que visita Mallorca i que la seva actuació li permetrà descobrir l'illa. El concert de Malin està previst per al 23 de desembre. Per primera vegada, actuarà acompanyat d'una orquestra clàssica amb la qual interpretarà els seus temes i cançons clàssiques de Nadal dels Estats Units. El músic de Nova York va explicar a la presentació del concert que se sent “molt segur” a l’estat espanyol. “Vaig venir aquí per primera vegada a finals dels 90, en un concert on feia de teloner de Green Day a Madrid, Barcelona i Sant Sebastià”. El concert de demà serà el primer que faci a Mallorca.

Greg Hetson, guitarrista de Bad Religion durant gairebé 30 anys, comenta que està “molt content” de ser a Mallorca, sobretot tenint en compte l’any que “estam vivint”. Hetson actuarà el 25 de desembre amb una banda creada expressament per a l'ocasió, una proposta de Pablo Ochando, guitarrista de La Granja. Serà el seu primer concert amb públic des del mes de març. De fet, el músic tenia prevista una gira amb Circle Jerks, però la pandèmia l'ha obligat a ajornar-la i encara no saben quan la podran fer.

stats