Cultura 20/09/2019

Rosalía anuncia un segon concert a Barcelona el 8 de desembre

Les entrades per al concert del dia 7 de desembre al Sant Jordi i el dia 10 de desembre al WiZink Center s'han exhaurit en menys de dues hores

Ara
1 min
Rosalía anuncia un segon concert a Barcelona el 8 de desembre

BarcelonaLes entrades per als concerts de Rosalía al Palau Sant Jordi el 7 de desembre i al WiZink Center de Madrid el 10 de desembre s'han exhaurit en menys de dues hores, segons informa Live Nation, i la cantant ha anunciat un segon concert al Sant Jordi el dia 8 de desembre. Les entrades sortiran a la venda dilluns a les 10 del matí.

Els dos recintes tenen un aforament de 15.000 localitats. Rosalía farà dos concerts consecutius al Sant Jordi, igual que grups com Estopa i La Polla Records. El segon concert de l'artista coincidirà amb el de Ghost, que van ser teloners de Metallica a l’Estadi Olímpic, al Sant Jordi Club.

Aquests dos concerts de Rosalía a Barcelona i Madrid suposen el seu pas als grans recintes i amb aquestes actuacions tancarà la gira del disc 'El mal querer'. Abans oferirà un concert a l'O2 Brixton Academy de Londres, que té capacitat per a prop de 5.000 persones, i també farà parada a París, on també ha exhaurit les entrades.

La gira d''El mal querer' s'ha desenvolupat sobretot dins grans festivals internacionals com Coachella i Lollapalloza.

stats