Cinema
Cultura 14/04/2015

'La tête haute', d'Emmanuelle Bercot, obrirà el Festival de Canes

La pel·lícula, protagonitzada per Rod Paradot, narra la història d'un jove delinqüent al qual una jutgessa i un educador intenten salvar de la marginalitat

Efe
1 min
Emmanuelle Bercot

París'La tête haute', d'Emmanulle Bercot, obrirà la 68a edició del Festival de Canes, que se celebrarà del 13 al 24 de maig. La pel·lícula està protagonitzada per Rod Paradot i compta amb Catherine Deneuve en el seu repartiment, que ocupava el paper principal en l'últim film de la cineasta francesa, 'Elle s'en va'. 'La tête haute' va clausurar l'edició passada de la Berlinale i en aquest enllaç podeu llegir la crònica que en va fer Xavi Serra.

'La tête haute' narra la història d'un jove delinqüent al qual una jutgessa i un educador intenten salvar de la marginalitat. L'elecció d'aquesta pel·lícula per a l'obertura del Festival de Canes busca "començar amb una obra diferent, forta i commovedora", explica Thierry Frémaux, el delegat general del festival, i afegeix que "la pel·lícula de Bercot diu coses importants sobre la societat d'avui en la tradició d'un cine modern, plenament compromès amb les qüestions socials".

Emmanuelle Bercot va aconseguir el primer gran reconeixement professional al Festival de Canes del 1997, en què va rebre el premi del jurat pel curtmetratge 'Les Vacances'. El 2013, la cineasta va ser l'encarregada de finalitzar la Berlinale amb la projecció d''Elle s'en va', la seva última pel·lícula.

stats