MÚSICA
Cultura 07/10/2016

El disc que marca el principi dels Yoyo Banana

Divendres 14 d’octubre presenten 'Con permiso de Jenaro Gajardo' a la sala Red Club de Palma

J. Salmeron
2 min
/ YOYO BANANA

PalmaFa dos anys que els integrants de 'Nada que objetar' encetaren des de zero una nova etapa professional: engegar un nou projecte amb la intenció d’obtenir identitat pròpia. Per aquest motiu, canviaren d’estil i de nom. Ells són Yoyo Banana i ho han aconseguit. Acaben de publicar el primer disc, Con permiso de Jenaro Gajardo, amb Red B Records.

Està compost per vuit cançons amb temes propis que mostren el camí que han seguit cadascun dels membres dins el grup per demostrar, finalment, a través d’un LP, la maduresa a la qual han arribat.

Són gairebé 30 minuts de disc, “el temps que volíem que duràs”, en què sonen les notes i lletres dels temes més ben polits que han treballat, ja que “més del 50% de les cançons que teníem preparades han quedat sense entrar-hi”, afirma Jesús Carrillo, veu i líder del grup, que completen Toni Sánchez, Josep Font, Marcos Luzón i Joel Ródenas. Carrillo explica que “no t’has de casar amb les teves pròpies cançons” i, per això, les que no entraven dins el projecte que perseguien han quedat fora del disc.

La banda de pop oferí tan sols tres únics concerts l’estiu passat, en què compartiren cartell amb Sidonie, Ángel Stanich i León Benavente. Ara acaben d’estrenar, també, el videoclip del primer senzill, El futuro de los Stark. El disc ha estat editat sota la mirada de Toni Morales, que “ens ha aportat frescor i ens ha mostrat el camí”, explica Jesús Carrillo.

La sala Red Club de Palma serà el divendres 14 d’octubre a les 22 h l’escenari de la festa de presentació del disc de Yoyo Banana. Hi participarà Thony Bloom, com a artista convidat, i estarà emmarcada en una celebració que servirà com a tret de sortida de la seva carrera cap a l’escena estatal. L’acte acabarà amb el discjòquei resident de la sala, Redbellion DJ.

stats