CINEMA
Cultura 08/02/2018

El Goya 100% balear ja és a Mallorca

L'equip de 'Woody and Woody' ha fet una festa a Palma per celebrar-ho

Margalida Mateu
1 min
L'equip de 'Woody and Woody' celebrant a Palma el Goya.

PalmaEl Goya 100% balear ja és a Mallorca. L'equip de 'Woody and Woody' ha fet aquest dijous una festa per celebrar-ho amb amics, periodistes, família, equip i polítics. El director del curtmetratge d'animació guanyador del Goya, Jaume Carrió, i la guionista Laura Gost estaven exultants de compartir el premi amb les persones més properes que han vist néixer i créixer el projecte fins al màxim reconeixement. La celebració s'ha fet al Cabaret Galàctic, club de swing de Palma.

A la festa hi han assistit un centenar de persones: l'equip al complet; els representants de la productora del curtmetratge, el CEF, i també polítics com el president del Consell de Mallorca, Miquel, Ensenyat –esporlerí com Jaume Carrió–; Francesc Rotger, de l'IEB; Llorenç Carrió, regidor de Cultura de l'Ajuntament de Palma, i altres membres de la Conselleria de Cultura, a més de directius d'IB3 que han participat en el projecte i no s'han volgut perdre tampoc l'esdeveniment.

I és que tots els assistents han volgut abraçar-se als guanyadors del Goya i han tingut l'oportunitat d'agafar el premi amb les mans per fer-s'hi una fotografia i poder comprovar si és tan pesat com diuen.

A partir de demà el Goya estarà a l'escola del CEF de Palma. "Hem arribat a la conclusió que és el millor lloc per guardar-lo perquè els alumnes estiguin motivats. Ells podran veure que sí que és possible complir un somni i s'esforçaran per fer-ho", ha recalcat Carrió.

stats