Cultura 07/01/2021

Convoquen els premis de Fotografia de Muntanya

Les imatges es poden presentar fins dia 17 de gener al certamen que organitzen la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada (FBME) i la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma

Ara Balears
2 min
Paisatge de la serra de Tramuntana

PalmaLa convocatòria dels premis de Fotografia de Muntanya que organitzen la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada (FBME) i la Mostra de Cinema de Muntanya de Palma ja està oberta. En total, es repartiran set premis. L'objectiu d'aquesta iniciativa és la promoció de la fotografia de muntanya i de coves, en les disciplines de muntanyisme, escalada i espeleologia, com també la fotografia de paisatges i de biodiversitat associada a aquests espais. Molts dels premis estan patrocinats per botigues de Mallorca especialitzades en muntanyisme. La data límit per presentar les imatges és el 17 de gener. Les bases de participació es poden consultar a la pàgina web de la Mostra de Cinema de Muntanya.

El premi FBME (Federació Balear de Muntanyisme i Escalada) a la millor fotografia de muntanya és de 300 euros, i la foto guanyadora es publicarà a la pàgina inicial de la Mostra de Cinema de Muntanya el 2022. El premi FBE (Federació Balear d’Espeleologia) a la millor fotografia d'espeleologia és de 200 euros. La millor fotografia de cultura de muntanya, amb un guardó anomenat Bestard Mountain Boots, s'endurà un val de 150 euros material.

Els guardons inclouen dues mencions especials. La 'Tolo Calafat', que la dona Refugi de Muntanya i que s'atorgarà a la millor fotografia d'alpinisme, serà un val de 150 euros en material; i la menció especial 'Miquel Riera', que la dona Foracorda, serà per la millor fotografia d'escalada, i també serà un val de 150 euros material.

La botiga Sa Muntanya donarà un val de 150 euros en material, en aquest cas a la millor sèrie fotogràfica (3 fotos). Un altre premi serà a les fotografies seleccionades per Cliché. Impressió digital, que oferirà impressions fotogràfiques de 50 x 60 cm.

La inscripció és gratuïta. Totes les imatges seleccionades formaran part d’una exposició que es farà durant l'any 2021.

stats