LLIBRES

El contes per reflexionar sobre dels drets civils, amb l’ARA

'Contes per ser lliures. 11 relats pels drets civil' és un projecte inspirat en el Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics, signat per l’Assemblea General de les Nacions Unides

Els familiars dels presos polítics i els exiliats, reunits en l’Associació Catalana pels Drets Civils, han organitzat xerrades arreu del territori per reflexionar sobre les bases que regeixen la nostra convivència i democràcia. També van voler fer un llibre col·lectiu sobre aquest tema, Contes per ser lliures. 11 relats pels drets civil. El projecte està inspirat en el Pacte Internacional dels Drets Civils i Polítics, signat per l’Assemblea General de les Nacions Unides, i hi participen 11 autors i 11 i il·lustradors. Per la banda dels escriptors hi ha Marc Artigau, Jaume Cabré, Jordi Cuixart, Òscar Dalmau, Joan Dausà, Ferran Latorre, Lluís Llach, Empar Moliner, Bel Olid, Ada Parellada i Laia Servera. Pel que fa als il·lustradors, hi ha Pilarín Bayés, Ignasi Blanch, Jordi Calvís, Mercè Canals, Anna Clariana, Mercè Galí, Raquel Gu, Cristina Losantos, Oriol Malet, Romina Martí i Jordi Vila. Per adquirir-lo amb l’ARA Balears per 15 euros, s’ha de reservar a  promocions@arabalears.cat ..

L’humor, la fantasia i l’esperança del llibre són per a tots els públics: “En un moment de transformació social, cal no oblidar els drets garantits i generar diàleg per parlar-ne amb els més petits”, afirmen. Tots els beneficis obtinguts per la venda són per a les famílies de l’Associació Catalana pels Drets Civils.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF