Cultura 01/08/2018

El Consell de Menorca posa a la venda les entrades per al concert amb motiu de la compra de Son Catlar

S'hi facilitarà l'accés amb autobusos, que sortiran de la via perimetral de Ciutadella, i s'hi podrà fer una visita guiada

Ivan Martín
1 min
Son Catlar es convertirà el 31 d'agost en un gran amfiteatre a l'aire lliure per acollir un concert que reunirà els talents de totes les bandes musicals a Menorca.

MaóEl departament de Cultura del Consell Insular de Menorca organitza per al pròxim 31 d'agost un concert per celebrar l'adquisició, per part de la institució, del poblat talaiòtic de Son Catlar. Els intèrprets seran una banda de música especialment formada per a l'ocasió, en la qual participen joves músics de totes les bandes de música de Menorca. Així, hi prendran part els talents procedents de la banda de Ciutadella, Ferreries, Es Mercadal, Alaior i Maó. La direcció estarà sota les ordres de Jordi Orell.

El conseller insular de Cultura, Miquel Àngel Maria, ha assegurat que l'esdeveniment té com a objectiu "celebrar amb la ciutadania la compra pública d'aquest poblat talaiòtic tan especial, i ser l'inici del procés de socialització del jaciment, que a partir d'ara acollirà activitats culturals diverses, siguin organitzades per les institucions o per les associacions i entitats culturals menorquines". A més, la iniciativa es complementarà amb la possibilitat de fer una visita guiada a càrrec dels experts que han investigat Son Catlar.

El Consell Insular facilitarà l'accés mitjançant autobusos que sortiran de la via perimetral de Ciutadella. El tiquet s'haurà d'obtenir anticipadament a la web www.nanventura.es, o físicament els dies 8 i 22 d'agost, de 12 a 13 h, a la seu del Consell a Maó, i els dies 14 i 28 d'agost, de 12 a 13 h, a la Casa de Cultura de Ciutadella. L'entrada al concert, anada i tornada en autobús i la visita guiada tindran un cost de 6 euros. Sense visita guiada, 5 euros. Si plou, l'esdeveniment es traslladaria a la sala multifuncional de Ciutadella.

stats