Cultura 13/07/2020

El Cinema a la Fresca de Palma començarà el 4 d'agost a les Voltes amb 18 projeccions

Les pel·lícules estan programades fins al 13 de setembre i l'aforament serà limitat per evitar contagis de coronavirus

Ara Balears
1 min
Imatge del CAC Ses Voltes

PalmaEl Cinema a la Fresca, organitzat per l'Ajuntament de Palma, començarà a les Voltes el 4 d'agost i acollirà un total de 18 pel·lícules fins al 13 de setembre, amb un límit d'aforament i respectant les distàncies de seguretat sanitària per evitar contagis de coronavirus.

Durant aquestes setmanes es projectaran tres pel·lícules setmanals els dimarts, dimecres i dissabtes i diumenge 13 de setembre, segons ha informat el Consistori en una nota de premsa. També s'han programat 10 films infantils que ja s'han començat a projectar a diversos barris vulnerables de Palma en coordinació amb l'àrea de Benestar Social i emmarcades en el Pla d'infància.

Els títols que es podran veure a les Voltes es presentaran d'aquí a poc, però, com és habitual tindran una programació variada i adaptada per a tots els públics, segons Cort. Pel que fa a les pel·lícules de temàtica infantil i familiar que ja han començat a alguns barris, la pròxima que es podrà veure és Inside out el 17 de juliol a les 22 h al parc de Son Gibert (Rafal Nou).

L'aforament serà limitat i per això en el comunicat es recomana al públic assistir a les projeccions amb prou temps d'antelació i es recorda que serà obligatori l'ús de mascareta i mantenir les distàncies de seguretat.

stats