Cultura 30/03/2020

CineCiutat s'alia amb el festival Majordocs i augmenta les recompenses de la campanya de micromecenatge

Quaranta persones hi han aportat 2.000 euros des que es va aprovar el decret d'alarma

Ara Balears
1 min
Imatge promocional del MajorDocs

PalmaEl confinament no ha aturat l'onada de suports per salvar el CineCiutat: 40 persones han aportat 2.000 euros a la campanya de micromecenatge des que es va aprovar el decret d'alarma. A nou dies d'acabar la primera ronda d'aportacions, el cinema de l'Escorxador ha aconseguit un total de 65.015 euros.

A més a més, CineCiutat ha anunciat la col·laboració amb el Majordocs, el primer festival internacional de cinema documental a Mallorca, que havia de començar aquest dimarts i que el coronavirus ha obligat a ajornar.

Així, s'han incorporat dues recompenses més a la campanya: 'Festival Majordocs' (30 euros), que inclou un abonament per a quatre projeccions, una camiseta i el nom a la llista d'agraïments, i 'Festival Majordocs Premium' (75 euros), que inclou una acreditació per a tot el festival, una bossa i el nom a la llista d'agraïments.

Organitzat per la productora Mosaic, encapçalada per Miguel Eek, es tracta d'un projecte que vol "estimular una mirada crítica entorn del cinema de la realitat i provocar una experiència empàtica amb alguns dels temes claus de la nostra societat, així com descobrir a l'alumne els processos creatius dels autors", detallen.

stats