Carxofes amb frit de vedella

Una nova recepta de Miquel Calent

Bullim uns minuts les carxofes. Les netejam llevant les fulles exteriors i la pelussa interior. Les tallam a quarts o sisens depenent de la mida. Feim un escabetx fred i fora greix amb aigua, vi blanc, herbes aromàtiques, sal i sucre. Deixam les carxofes dins el líquid almanco dues hores. Feim una pasta per fregir amb aigua, cervesa i fècula. Passam les carxofes per farina i per la pasta; les fregim fins que quedin rosses i cruixents. En netejam el cor i el tallam a bocins ben menuts. Ho fregim dins abundant oli d’oliva i ho reservam. Feim un sofregit amb la ceba, els alls, la pastanaga i el llorer. Quan sigui ben melós, hi afegim el cor i ho deixam coure a foc fluix uns minuts. Ara hi tiram els bolets i el grell; dos minuts de cocció i només caldrà posar-hi el fonoll picat. Servim les carxofes arrebossades damunt un llit de frit de cor de vedella. Bon profit!

Carxofes

Farina

Cargando
No hay anuncios

Fècula de blat de moro

Aigua

Cargando
No hay anuncios

Cervesa

Vinagre

Cargando
No hay anuncios

Vi blanc

Herbes aromàtiques

Cargando
No hay anuncios

Cor de vedella

Ceba i alls

Cargando
No hay anuncios

Pastanaga

Grell i bolets

Fonoll

Sal, pebre bo i pebre coent