Es presenten 49 candidatures als premis Ciutat de Palma de novel·la, poesia i investigació

Cort està estudiant incloure-hi altres modalitats com gastronomia i periodisme

Un total de 41 candidatures s'han presentat als premis Ciutat de Palma 2019 de novel·la, poesia i investigació. D'aquestes, 31 són per al premi Joan Alcover de poesia; 11 per al Llorenç Villalonga de
novel·la i 7 per al premi d’Investigació. Pel que fa la dotació, el guardó de novel·la està dotat amb 26.000 €; el de poesia, amb 12.000 €; i el d'investigació, amb 6.000 €. 

Per als propers anys, Cort està estudiant incloure altres modalitats en els premis. Així ho ha explicat el director general de Promoció i Difusió Cultural, Marcos Augusto: “els premis Ciutat de Palma són un referent, amb una llarga trajectòria. En aquests anys s’hi han sumat modalitats, com les beques d’investigación i volem sumar-hi altres disciplines. Per això, estam estudiant incloure-hi altres modalitats com gastronomia i periodisme”, ha explicat. 

La decisió del jurat es farà pública el gener dl 2020. En la modalitat de novel·la, el jurat està format per Laia Alegret, Rosa Maria Calafat, Maria Antònia Valdivielso, Neus Canyelles i Sebastià Portell. El de poesia, per Joan Manuel Pérez, Nicolau Dols, Maria Glòria Julià, Margarita Ballester i Maria Josep Escrivà. Per últim, en el guardó d'investigació el jurat està format per Ruth Miguel, Alejandro Nicolás Miquel i David Ginard.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF