ARA Llegim
Cultura 29/04/2014

Camilla Läckberg publica el vuitè cas de la saga dels crims de Fjällbacka

L'escriptora sueca, que va escriure la primera novel·la de la sèrie al 2003, publica 'La mirada dels àngels', un altre misteri per resoldre d'Erica Falck i el comissari Patrik Hedström

Efe
1 min

MadridEls crims de Fjällbacka arriben a la vuitena entrega de la saga policíaca amb 'La mirada dels àngels' (Amsterdam llibres / Maeva). Camilla Läckberg (Suècia, 1974) va debutar amb 'La princesa del gel', molt ben acollida pels lectors, ambientada al petit poble de pescadors on va néixer.

Erica Falck i i el comissari Patrik Hedström, el matrimoni que protagonitza la saga s'enfronten en aquesta entrega a nous misteris per resoldre. En aquesta ocasió, la novel·la transcorre en tres plans temporals: 1900, 1970 i l'actualitat. En la història es recorren també episodis de la Segona Guerra Mundial, alguns protagonitzats per Hermann Göring, destacat militar del partit nazi.

El títol de la novel·la al·ludeix a les 'parteres d'àngels', les dones que abans es dedicaven a practicar avortaments clandestins i trobaven una llar als nens abandonats.

stats