Cultura 02/03/2020

Sopa de Cabra, cap de cartell del 5è Memorial Miquel Albero Maestre

Els grups illencs Anegats, Cabot i OR actuaran també en la nova edició del festival

Ara Balears
1 min
Imatge de la presentació del 5e Memorial Miquel Albero Maestre, amb la presència dels integrants de Sopa de Cabra

PalmaEl pati d’armes del Quarter General Luque d'Inca serà, per cinquè any consecutiu, l’escenari del Memorial Miquel Albero Maestre, que se celebrarà el 6 de juny i té com a gran atractiu la mítica banda catalana Sopa de Cabra. De fet, aquest dilluns la banda liderada per Gerard Quintana ha presentat el seu nou disc, La gran onada, al Museu del Calçat i de la Indústria. Completen el cartell els grups illencs Anegats, Cabot i OR.

“El memorial Miquel Albero Maestre es consolida any rere any amb la participació de grans grups del panorama de música en català. Han passat ja pel Quarter General Luque grans bandes com Manel, Xarango, Els Catarres o Sau”, ha explicat Antoni Peña, regidor de Festes i Promoció de la Ciutadania. Peña ha assegurat que "hem aconseguit tenir un cartell de luxe”.

En defensa de la llengua

Miquel Albero Maestre, a qui es dedica el memorial, va ser un dels impulsors i coordinador de la campanya Enllaçats per la Llengua, en defensa del català. Era professor de l’institut Pau Casesnoves, quan va morir l’any 2015 en un accident de trànsit a la carretera vella d’Inca a Binissalem.

Les entrades per a l'esdeveniment musical es troben ja a la venda a Discos Oh (Palma) i Discos Baba (Manacor). També es poden obtenir a través de la web www.ticketmaster.es.

stats