ESPECTACLE

'Les Barbes de Llull', plasmades en un CD

Nou Romancer i Toni Gomila tornen al Teatre del Mar per presentar el treball discogràfic

Després de recórrer bona part de la Part Forana, l'espectacle ' Les barbes de Llull' torna allà on va ser estrenat, el Teatre del Mar de Palma. Serà en una única funció, aquest divendres 16 de desembre a les 21 hores.

El projecte, però, s'ha fet més gran i, en aquesta nova actuació, vindrà acompanyat del CD amb les cançons i els poemes que Nou Romancer i l'actor Toni Gomila han confeccionat per a aquesta creació lul·liana.

Aquest disc, dedicat a Ramon Llull, parteix de fragments de la intensa obra del filòsof i teòleg, i d'aspectes coneguts de la seva biografia, inspiració que ha mogut el grup a fer aquesta publicació.

El disc 'Les Barbes de Llull' ha estat enregistrat per Miquel Àngel Bauzà a la viola; Jaume Bueno a les flautes; Bartomeu Font a la percussió; Biel Jordà al busuqui, la viola de roda i la guitarra; Pere V. Rado a la veu i l'acordió; Tomeu Riera al contrabaix i la percussió; Manel Martorell a les guitarres i la mandola, i Toni Gomila en la part de la recitació. L'obra ha estat enregistrada als estudis Ona Edicions, de Bunyola, per Miquel Brunet, i la part gràfica ha anat a càrrec de Guillem R. Simó.

EDICIÓ PAPER 09/11/2019

Consultar aquesta edició en PDF