Arranca el Mallorca Live Festival amb les entrades gairebé exhaurides

El festival mallorquí va escalfar motors el dimecres i dijous amb el 'MLF PRO' unes jornades dirigides a professionals de la indústria musical internacional 

El Mallorca Live Festival ja ha obert les seves portes a l'Antic Aquapark de Calvià amb les entrades gairebé exhaurides. L'espai ha anat creixent cada any i en aquesta quarta edició creix en més de 5.000 metres, per acollir els més de 35.000 assistents que espera l'organització.


Hi ha una nova àrea, 'The Town', on s'uniran gastronomia, market, zona chill out, experiències i un quart escenari de la mà del col·lectiu 'Sentados en el Techo', que acollirà els millors dj's de Mallorca.
La Zona dedicada al segon escenari, patrocinat per l'Estrella Damm, creix un 40% i també augmenta l'espai davant l'escenari principal del INNSiDE By Meliá; així com el que hi ha al davant del tercer escenari, patrocinat per Fira B! I l'Institut d'Estudis Baleàrics. El creixement d'espais i un nou aforament es reflecteix també en l'augment de nombre de barres, sanitaris i llocs de menjar.

Quant a les polseres, el festival ha apostat per la validació prèvia d'aquestes per agilitzar l'entrada les primeres hores de festival. Fins a l'inici de l'esdeveniment, més de 4.000 persones han passat pel local habilitat al Porto Pípara per canviar la seva entrada per la polsera 'cashless', amb què es pot accedir al recinte sense cues i carregar els diners per a les consumicions durant els dos dies de festival.

Per gestionar els desplaçaments, el festival ha fet un pla de mobilitat juntament amb l'Ajuntament de Calvià i l'ajuda de la Policia Local, la Guàrdia Civil i el Govern de les Illes Balears. Amb la col·laboració del BusUp, s'ofereixen rutes per arribar al festival des de diferents orígens, amb una plaça garantida en els viatges d'anada i tornada. A més, el TransaBUS reforçarà el servei d'autobusos des de Palma amb un Servei Estatal MLF que sortirà de l'andana número 26 de l'Estació Intermodal cada 45 minuts, de 17h a 00h. Cada dia de festival, realitzarà els viatges de volta des de les quatre fins les sis de la matinada de forma continuada. D'altra banda, l'Ajuntament de Calvià ha habilitat un espai d'aparcament gratuït al llarg dels carrers Miño i Góngora.

Aquest divendres, el gran protagonista del festival serà Two Door Cinema Club, cap de cartell, juntament amb grups com Vetusta Morla, Laurent Carnier ,Amaia, La M.O.D.A, Maya Jane Coles o La Pegatina. El dissabte, Jamiroquai farà el seu únic concert de l'any a Espanya; i també tocaran The Vaccines, Dixon, Fuel Fandango, Viva Suecia, Barbasónicos, entre d'altres.


Jornades professionals

El passat dimecres van arrencar les jornades professionals MLF PRO a la Fundació Miró de Mallorca, en què van acudir més de 300 professionals de la indústria musical a nivell mundial. El primer dia hi van assistir personalitats com Rob Dumas (Festival Pete de Monkey, França/UK) o Norma Gasca (Rock Show Entertainment, México). Tres bandes mallorquines presentades por Fira B! (Da Souza, The Prussians y Jansky), van tancar amb les seves actuacions la jornada.

Durant la segona jornada, va comptar amb la presència de l'agent de Rosalía i J. Balvin, Carlos Abreu (UK) i el director del festival Sónar Bogotá, Sergio Pabón (Colòmbia), enre d'altres. Durant el dinar, van actuar Maico i Go Cactus, mentre que Yawners, The Wheels, Novio Caballo, Alec Sun DJ van tancar la nit i el MLF PRO al Novo Café Lisboa.

EDICIÓ PAPER 19/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF