Cultura 02/11/2021

'L’Agus i els monstres' i 'Tàndem', els llibres més venuts de la Setmana del Llibre en Català

ARA Balears
1 min
Una de les presentacions de la Setmana del Llibre en Català.

PalmaL’Agus i els monstres (Editorial Combel), escrits per Jaume Copons i il·lustrats per Liliana Fortuny, i Tàndem (Destino), la darrera novel·la de la pregonera d’aquesta edició de la Setmana, Maria Barbal, han estat els dos llibres més venuts de la Setmana del Llibre en Català.

Malgrat la pluja, que ha estat pràcticament constant durant els dies de celebració de la Setmana, el públic ha continuat participant en les activitats previstes i comprant llibres a cadascuna de les onze llibreries participants. Precisament, el president del Gremi de Llibreters de Mallorca, Àlex Volney, ha agraït als lectors que hagin participat en aquesta festa dels llibres i ha destacat la bona salut de la producció literària en català.

Durant aquesta edició, que s'ha fet al pati de la Misericòrdia de Palma del 28 d’octubre a l’1 de novembre, s'han fet una trentena d’activitats, entre presentacions de llibres, xerrades, activitats infantils i juvenils i activitats musicals. Cal destacar que totes s’han mantingut, malgrat la pluja.

Segons el Gremi, destaca la resposta que ha tengut el públic a les activitats infantils, la sessió musical dirigida pel DJ eivissenc Joan Ribas i la participació d’autors com Jordi Sierra i Fabra, Lluis Llort, Marta Nadal, Maria Barbal, Miquel Àngel Vidal, Jaume Copons, Sandra Freijomil o Antoni Vidal Ferrando.

A més, durant la Setmana del Llibre en Català, el Gremi de Llibreters de Mallorca i el Consell de Mallorca han donat una placa commemorativa a l’escriptor Antoni Vidal Ferrando, que ha participat en la presentació del llibre La mà de l’escriptor, de Miquel Àngel Vidal.

stats