Cultura 04/10/2021

Amulet guanya el concurs Pop Rock 2021

L'acompanyen al pòdium Queen Marsa i Cabrón, com a segon i tercer classificats, respectivament

ARA Balears
2 min
El músics guanyadors.

PalmaEl jurat del Pop Rock 2021 ha decidit que Amulet sigui el primer classificat del concurs, que aquest diumenge ha disputat la final a les Voltes de Palma. L'acompanyen al pòdium Queen Marsa i Cabrón, com a segon i tercer classificats, respectivament. Les tres bandes formaran part de la programació musical de la revetla de les festes de Sant Sebastià de l'any 2022, com a recompensa.

Com a guanyador, Amulet signarà un contracte valorat en 3.000 euros, i també serà seleccionat per fer una actuació remunerada al Fira B!. Queen Marsa, per haver quedat segon, tindrà un contracte de 2.000 euros, mentre que Cabrón en rebrà 1.000. En aquesta segona edició del concurs Pop Rock també hi han actuat la guanyadora de l'any passat, Sofia, i Burbon Gratis, com a grup convidat després d'haver aconseguit aquest mateix premi ara fa 30 anys. "Aquesta segona edició demostra que hem consolidat un programa històric en el qual han destacat la nombrosa participació i la qualitat musical", ha afirmat el tinent de batle de Cultura i Benestar Social de l'Ajuntament de Palma, Antoni Noguera.

La llista de guardonats s'ha completat amb 11 accèssits. El premi Enderrock a la millor cançó en català ha estat també per a Amulet, per El teu cos nuu. Com a recompensa, la banda sortirà en una portada de la revista, a més d'aconseguir una entrevista, tant en paper com en versió digital. Cabrón ha guanyat el premi Aniversari Es Gremi CafèClub, consistent en una actuació remunerada a la festa que es farà el novembre per celebrar l'aniversari de la sala.

Un dels grups que han participat en la final del concurs Pop Rock 2021.

El grup BILO ha aconseguit el premi Espora Records, que consistirà en l'edició d'un single en vinil, i també el premi Novo Cafè Lisboa, que li permetrà actuar a la sala d'aquest espai l'any que ve. La banda MAIN LINE 10 ha rebut el premi Fira del Disc i actuarà a la fira internacional del disc de Mallorca. El guardó Sputnik Ràdio ha estat per a Queen Marsa, que serà promocionat en aquest mitjà i participarà en diferents programes enguany i l'any que ve.

El premi Mallorca Live Festival ha estat per a Bisuri i els Mossos, que actuaran en la programació del festival. També han aconseguit el premi Ajuntament de Palma i Es Gremi, que tindrà sis mesos de local d'assaig. El grup Yoko Factor ha rebut el Maraca Club, i el 2022 podrà actuar en aquesta sala. El mateix grup ha guanyat el premi Festival Gèiser, consistent en una actuació com a teloner principal durant el pròxim festival. La banda Mantra serà la telonera o grup principal en un concert organitzat per Trui, després d'aconseguir el premi el Trui Espectacles.

stats