Cultura 03/06/2021

Una alumna de l'acadèmia Rafa Nadal guanya el XIX Concurs de cartells de Cossiers de Manacor

S'han presentat 14 cartells al concurs

ARA Balears
1 min
Els tres guanyadors del concurs.

ManacorShaneze Sibille, alumna de quart d'ESO a l'acadèmia Rafa Nadal, ha guanyat el XIX Concurs de cartells de Cossiers de Manacor, amb un premi de 150 euros. En total s'han presentat 14 cartells. Maria Barceló, del mateix centre i curs que Sibille, ha quedat en la segona posició, i Yamila Jiménez Macañones, alumna de tercer d'ESO a l'IES Porto Cristo, s'ha fet amb la tercera posició, amb un premi de 50 euros cada una, informa l'Ajuntament de Manacor en una nota.

El lliurament d'aquest concurs convocat per l'Escola Municipal de Mallorquí es va fer ahir al Molí d'en Beió. L'objectiu és donar a conèixer aquesta dansa i convertir el cartell guanyador amb el qual anuncia les sortides dels Cossiers. El batle de Mancor va assistir a aquest acte, i va aprofitar per a destacar "la importància de conèixer qui som" mitjançant les manifestacions culturals com els Cossiers.

Cal recordar que el passat divendres, dia 28 de maig, els Cossiers de Manacor varen poder tornar a sortir a ballar amb totes les mesures preventives que la situació sanitària requereix. Ho feren després d'un any, en el qual la tradicional sortida dels cossiers no va ser possible a causa de la pandèmia, i es va fer una ballada virtual.

stats