Voicello i Zulú Zulú participen en el MIL Lisboa

El mercat internacional de música acollirà ambdues bandes mallorquines

Els grups mallorquins Zulú Zulú i Voicello participaran en el MIL Lisboa, el mercat internacional de música que es tindrà lloc a la capital portuguesa entre els propers 4 i 6 d'abril. Aquesta col·laboració és possible gràcies a Illenc, així com a les empreses de promoció musical i 'management' Fonart i Manàngelment.

Es tracta de dues bandes molt dispars a l'hora que innovadores. El trio Zulú Zulú, liderat per Pep Toni Ferrer, agermana el pop-rock i els ritmes africans sense oblidar les arrels mallorquines, ja presents en els anteriors projectes de Ferrer. El duo Voicello, format per la soprano Carme Garí i el violoncel·lista i compositor Gabriel Fiol, amalgama música clàssica i pop i aconsegueix crear noves sonoritats per mitjà d'una pedalera de 'loops', endollada al violoncel. Els músics anomenen el seu estil 'crossover opera pop'.

A l'acte de presentació, que ha tingut lloc a la seu de l'Institut d'Estudis Baleàrics, hi han intervingut Francesc Rotger –director de l'Institut d'Estudis Baleàrics–, els components de Voicello, Àngel Pujol –responsable de Manàngelment– i Ana Espina –de la part de Fonart.

EDICIÓ PAPER 22/02/2020

Consultar aquesta edició en PDF