MÚSICA

The Prodigy tanca la major cita musical

Èxit rotund en la segona jornada del Mallorca Live Festival

Segona jornada i segon dia d’èxit rotund. 12.000 persones exhauriren les entrades del dia de clausura del Mallorca Live Festival. És la tercera edició d’una cita que es consolida com la major trobada musical de l’illa.

Després de l’èxit de dissabte, el grup d’Essex (Anglaterra) The Prodigy, pioner dels big beat en els anys noranta, tocà a l’escenari principal per a seguidors que no han vist passar els anys. Fou el colofó d’un seguit de concerts que el públic ha aplaudit, especialment per la varietat i la qualitat. Des dels mallorquins Sexy Sadie, que gairebé ja no es prodiguen pels escenaris, fins a Sobrinus, Agoraphobia i l’esperadíssim Macaco.

El recinte de l’antic Aquapark, a Magaluf (Calvià), obrí les portes poc després de les 18 hores amb un ambient que no tenia res a envejar als dels grans festivals. Tres escenaris, diferents sons i, consegüentment, una gran diversitat d’estils per a públic de totes les edats. S’ha pogut gaudir de la bogeria de !!! (Chk Chk Chk), del rap de Kase O., de la música de Vitalic Live, Nina Kravitz i El Columpio Asesino. Com a representants mallorquins, no només Sexy Sadie, sinó també Oso Leone, The Market Noise, Kiko Melis i Monxos.

Però el colofó, la banda més esperada, tal com s’anuncià i era de preveure, fou The Prodigy que començà l’actuació poc després del tancament d’aquesta edició. Va ser una de les bandes que més seguidors va captivar en la tercera edició del Mallorca Live Festival.

EDICIÓ PAPER 16/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF