El teatre Principal amplia a tres les obres del programa Ficcions

'Latituds', 'Mort accidental d'una persona trans' i 'Cors d'aigua', són les peces seleccionades per treballar amb estudiants de Secundària

El teatre Principal de Palma ha seleccionat tres projectes del programa Ficcions, tres propostes que es treballaran i es representaran a diferents centres de Secundària de Mallorca. La comissió de selecció va avaluar les propostes presentades i va escollir  'Latituds', de Marina Salas; 'Mort accidental d’una persona trans', d’Eugeni Marí, i 'Cors d’aigua', de Núria Rosselló, estudiant de Secundària que durant la passada temporada va participar en el programa Veus Emergents, un taller d’escriptura dramàtica per a estudiants.

Ficcions és una de les iniciatives del programa educatiu del teatre Principal de Palma i té el triple objectiu de promoure l’escriptura dramàtica i visibilitzar els dramaturgs illencs, crear públic jove per al teatre i facilitar i estimular l’aprenentatge de teatre entre els joves de 12 i 18 anys.

Ara, els dramaturgs seleccionats començaran a treballar en els textos, que han d’estar acabats abans del novembre. Paral·lelament, els centres de Secundària es poden anar inscrivint en el programa. Durant el mes de novembre, hi haurà la formació del professorat i començarà el període de muntatge i assajos, que durarà fins l’abril del 2020. Les obres s’estrenaran al maig.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF