Pere Malondra, nou gerent de l'Orquestra Simfònica de les Balears

Substitueix Pere Bonet, que va entrar al càrrec el maig del 2017, després de la destitució de Mar Rescalvo per la crisi dels contractes de MÉS

Pere Malondra serà el nou gerent de la Orquestra Simfònica de les Illes Balears, segons ha avançat l''Última Hora' i ha confirmat l'ARA Balears. Amb aquest càrrec, la Conselleria de Presidència, a través de la Delegació de Cultura, va tancant l'organigrama que gestionarà l'àmbit cultural durant aquesta legislatura.

Pere Malondra (Alcúdia, 1970) substuirà Pere Bonet, que va entrar al càrrec el maig del 2017, després que la fins llavors gerent, Mar Rescalvo, fos destituïda per la crisi dels contractes de MÉS amb Jaume Garau. Malondra entrà en política l'any 2003 com a regidor de Cultura d'Alcúdia, com a independent dins les llistes del PSOE, al qual es va afiliar l'any 2009.

Ha ocupat càrrecs com el de la presidència de l'Escola Municipal de Música d'Alcúdia i la vicepresidència de l'Empresa Municipal EMSASA, ha estat membre patró de la Fundació Mateu Torrens Salort i membre del Consorci de Promoció Exterior d'Alcúdia. Durant la darrera legislatura, ha estat primer tinent de batle i regidor de Cultura, Normalització lingüística, Transparència i Participació Ciutadana d'Alcúdia.

EDICIÓ PAPER 11/07/2020

Consultar aquesta edició en PDF