L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears actuarà a la presó de Menorca

L'actuació s'emmarca dins els objectius del Pla de cultura per promoure la igualtat d'oportunitats en les activitats culturals

L'Orquestra Simfònica de les Illes Balears actuarà aquest diumenge al Centre Penitenciari de Menorca, en un concert en què s'interpretaran les obres de Teleman i Turina. L'actuació forma part del projecte social de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears.

L'esdeveniment s'emmarca dins els objectius del Pla de cultura per promoure la igualtat d'oportunitats en les activitats culturals i té el suport de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

S'hi interpretaran 'El Quixot' i 'Suite Burlesque', de G. P. Telemann; 'Oració del torero', de J. Turina, i dos moviments de la 'Simple Symphony' de B. Britten. Cadascuna de les obres serà objecte d'una petita explicació.

Entre les finalitats de la Fundació Orquestra Simfònica Illes Balears, hi figura estar a prop de la societat que representa i acostar la música a tots els àmbits socials com a "eina fonamental en la transformació d'un territori".

La Simfònica ja va actuar l'abril passat al Centre Penitenciari d'Eivissa.

EDICIÓ PAPER 12/10/2019

Consultar aquesta edició en PDF