Publicitat
Publicitat

Oportunitat única de tenir una de les millors auques carnerianes

L’ARA avançarà el diumenge 13 d’abril l’ Auca d’una resposta del senyor Gaudí a la doble pàgina de la secció central Mirades. A partir de l’endemà, el diari posarà a disposició dels lectors l’edició de luxe de Tinta Invisible. Es tracta d’un full de 77 x 112 centímetres, imprès en vuit tintes, que conté les 48 vinyetes de Francesc Artigau dibuixades a la ploma i il·luminades a l’aquarel·la i a la caseïna. Al peu de cada una, Keith Adams hi ha transcrit el rodolí. El tiratge és de 250 exemplars, numerats i signats amb llapis per l’artista, i amb una reproducció de la signatura de Carner. Inclouran, a més, un opuscle de 32 pàgines escrit per Jaume Coll. El preu de cada exemplar serà de 195 euros.

El dijous 10 d’abril, a les 11.30 h, l’obra serà presentada a l’edifici Carner de la Universitat de Barcelona, al número 2 del carrer Aribau. L’acte comptarà amb la presència de Francesc Artigau, Jaume Coll i Ignasi Aragay, director adjunt de l’ARA. Durant tot el dia, el full i el plafó original de l’ Auca d’una resposta del senyor Gaudí seran exposats al vestíbul de l’edifici Carner.

El poema forma part del llibre Auques i ventalls, integrat per 34 composicions, que prèviament a ser recollides en volum s’havien donat a conèixer en una secció carneriana al diari La Veu de Catalunya que portava per títol Rims de l’hora. Alguns dels poemes més emblemàtics del recull, juntament amb el que va dedicar a Gaudí, són Nit de gener, a Barcelona, Les dames del passeig de Gràcia, L’heroi en el desert i El rústic villancet.

Els llibres que ens fan grans