Publicitat
Publicitat

Premis BarnaSants 2014

El festival BarnaSants premia Jabier Muguruza i Javier Ruibal

L'espectacle 'Cançons d'amor i anarquia' s'emporta el premi excepcional de la crítica

Jabier Muguruza i Javier Ruibal van posar les coses difícils al jurat del BarnaSants, que finalment va decidir premiar-los tots dos amb el guardó per al millor concert de l'edició 2014 del festival. El guardó a l'activisme cultural ha estat per al mestre i pedagog Fernando González Lucini, fundador del Centro de investigación y desarrollo de la Canción de Autor, un premi com a reconeixement a la seva tasca per difondre la cançó d'autor i reivindicar les diferents llengües i cultures de la península Ibèrica.

El premi a la trajectòria ha estat per al cantautor cubà Silvio Rodríguez, considerat "un dels màxims exponents" de la cançó cubana. Enguany, i per primera vegada a la història dels guardons, s'ha afegit el premi excepcional de la crítica, lliurat a l'espectacle 'Cançons d'amor i anarquia', de Joan Isaac, dedicat a la memòria de Salvador Puig Antich.

Els premis s'han entregat aquest dilluns al vespre, just abans de començar el concert de cloenda de la programació de la XIX edició del BarnaSants - Festival de Cançó d'Autor. Per al tancament, l'organització ha comptat amb el músic Xavier Baró al Casinet d'Hostafrans.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/02/2018

Consultar aquesta edició en PDF