Més de 50 persones assisteixen a la Jornada de Formació i Innovació per a mitjans de proximitat

Un dels objectius d'aquesta trobada ha estat descobrir noves eines amb vista al nou escenari postpandèmic 

Un total de 54 persones (30 de manera presencial i 24 de manera virtual) han assistit aquest dilluns a la Jornada de Formació i Innovació que s'ha fet a Palma i que ha organitzat la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, juntament amb la direcció executiva de l’AMIC Illes Balears.

Segons han informat en un comunicat, els objectius d'aquesta jornada han estat formar el personal de les redaccions dels mitjans de proximitat en català de les Balears, descobrir noves eines amb vista al nou escenari postpandèmic i compatir experiències de bones pràctiques periodístiques. 

La jornada l'ha inaugurat el president de l'AMIC Illes Balears, Ramon Grau, que ha reconegut que aquests moments "són d’una gran dificultat per als mitjans de proximitat" perquè "estam obligats, com a sector essencial, a doblar esforços, donar informació treballant en condicions molt difícils i estar a prop de les nostres comunitats". 

La directora general de Política Lingüística del Govern, Beatriu Defior Barcons, ha reivindicat la importància de la premsa de proximitat en català "forta i dinàmica, que creï comunitat i fomenti la cohesió social".  

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF