Publicitat
Publicitat

Música

MO, Nils Frahm, James Holden i Daphni completen el cartell del Sónar 2014

També hi actuaran Simian Mobile Disco, Ryan Hemsworth, Stwo i Monki, entre d'altres

L'estrella del pop escandinau MO, el compositor alemany Nils Frahm i el 'DJ set' conjunt de James Holden i Daphni són alguns dels noms que tanquen el cartell del Sónar, Festival Internacional de Música Avanzada i New Media Art de Barcelona, que aquest dilluns ha anunciat 40 nous artistes.

També estaran en cartell els britànics Simian Mobile Disco que presentaran al SonarHallel seu nou projecte, 'Whorl, que fusiona l'acústic amb l'electrònic i les sessions de SonarVillage del canadenc Ryan Hemsworth i el francès Stwo. Al Sónar de Nit destaca Monki, locutora i DJ de la BBC Radio1.

El grup portuguès Buraka Som Sistema, conegut per la fusió de ritmes d'Àfrica i l'Amèrica Llatina, encapçala les noves confirmacions de l'escenari SonarDôme. 

Mercat de les flors

Com a novetat, d'aquesta edició el Sónar col·labora amb el Mercat de les Flors, que acollirà l'espectacle 'The inquisitive middle', una peça creada per la coreògrafa i 'performer' Sònia Gómez i la ballarina Lucy Suggate a partir de la música de 'Thei nheritors' de James Holden. El mateix Holden actuarà en directe amb les dues artistes.
Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF