Publicitat
Publicitat

Cinema

L'ARA estrena el tràiler en català de 'Dragon Ball Z: La batalla dels déus'

La pel·lícula es podrà veure als cinemes només el 30 i 31 de maig i l'1 de juny, i comptarà amb la majoria dels dobladors originals de la sèrie de TV3

'Bola de drac' i la seva continuació, 'Bola de drac Z', són dues de les sèries més importants de la història de TV3, un fenomen que va popularitzar la cultura manga a Catalunya i que va impactar en diferents generacions d'espectadors. Ara, per primera vegada, Son Goku i companyia es podran veure al cinema en pantalla gran. El 30 de maig s'estrenarà als cinemes 'Dragon Ball Z: La batalla dels déus', una pel·lícula de gran format protagonitzada pels personatges creats per Akira Toriyama.

L'estrena de 'Dragon Ball Z: La batalla dels déus' serà limitada i només es podrà veure als cinemes tres dies: el divendres 30 de maig, el dissabte 31 de maig i el diumenge 1 de juny. L'estrena del film serà a Catalunya i, a continuació, s'estrenarà en diferents territoris de la resta de l'estat espanyol. La pel·lícula enfronta els habituals personatges de la sèrie al déu de la destrucció, Bills, que arriba a la Terra per lluitar amb Son Goku.

Torna el doblatge clàssic de TV3

'Dragon Ball Z: La batalla dels déus' comptarà amb la majoria dels dobladors originals que van treballar a la sèrie de TV3. El director del doblatge serà Marc Zanni, que ja va dirigir el doblatge de 'Dragon Ball Z Kai' –'remake' de 'Dragon Ball Z'–, i posa la veu de la versió adulta de Son Goku.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF