Joana Gomila i Xanguito, a les Nits a la Fresca d'Andratx

El municipi aposta per un cicle cultural en espais a l'aire lliure com la plaça de S'Arragó, la platja de Sant Elm o la Clastra Castell de Son Mas

Concerts, teatre i de circ omplen les 'Nits a la fresca' d'Andratx, un cicle cultural d'estiu té lloc a diferents indrets del municipi a l'aire lliure. Després d'haver portat artistes com Júlia Colom, Bruno Sotos i Cap pela en les darreres setmanes, el festival torna aquest diumenge amb el concert del Quartet Jazzwize a la platja de Cala en Fonoll.

La propera actuació serà el dijous 20 al Castell de Son Mas per part del Grup Aprojove, un grup de joves intèrprets de música clàssica per a corda, que tocaran obres de Hummel, Schubert, Vivaldi, Elgar i Hayden, entre altres. El dissabte 22 serà el torn de Xanguito a la plaça de s'Arraco, que presentarà el darrer espectacle Milions d'estrelles.

El dijous 27, la manacorina Joana Gomila presentarà el seu segon disc, Paradís, que ha tret duet la catalana Laia Vallès. És un treball en què -amb un so expansiu i transgressor (teclats, sintetitzadors, samplers)- aprofundeix en l'esperit de recerca i experimentació que va donar impuls al seu debut, a la vegada que n'eixampla el llenguatge sonor incorporant cançons de composició pròpia.

Tancarà el cicle el concert Lírica i Estels amb la soprano Cristina Van Roy i el baríton Pablo López, acompanyats per Jesús López al piano. Serà al Castell de Son Mas i faran un recorregut líric per diversos espais i èpoques mitjançant la música vocal de compositors universals.

EDICIÓ PAPER 17/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF