Publicitat
Publicitat

Èxit a Itàlia, desconeguda a Catalunya: així sona la cançó de l’estiu del català Álvaro Soler

Nascut a Sant Cugat del Vallès, va créixer al Japó, viu a Alemanya i parla set idiomes. Ara es proposa despuntar a l'Estat després de triomfar a les radiofórmules italianes

'Bajo el mismo sol' s’ha convertit en un èxit a Itàlia i a Suïssa, i comença a despuntar a França i a Bèlgica. El català Álvaro Soler, nascut a Sant Cugat del Vallès i autor de la cançó, va catapultar-se a Itàlia amb aquest ritme estiuenc.

Álvaro Soler, de 24 anys, assegura que està sorprès per l’èxit. Va créixer al Japó, viu a Alemanya i parla set idiomes. Va començar tocant el piano amb el grup Urban Lights. A Berlín, ha gravat ara el seu disc 'Eterno agosto'.

El seu pròxim objectiu és, segons ha explicat a TV3, connectar amb els seus seguidors a l’Estat, on no ha tingut el mateix èxit –tampoc a Alemanya.

Soler toca la guitarra i el piano. A finals d’abril va presentar el seu senzill i de seguida va començar a aparèixer a les radiofórmules italianes. El salt el va fer, però, quan va actuar com a artista convidat a la semifinal de la versió italiana de ‘La voz’. Des de llavors va aconseguir situar-se com a número 1 de la llista de ‘singles’ més venuts durant tres setmanes, fins a convertir-se en disc de platí. També lidera les descàrregues d'iTunes a Itàlia i ja té prop de sis milions d’escoltes a Spotify.

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 10/12/2017

Consultar aquesta edició en PDF