Cort presenta els 250 candidats a les eleccions musicals de la revetla de Sant Sebastià

Els ciutadans ja poden votar les bandes que volen que actuïn a les diferents places de Ciutat

Les eleccions musicals per triar les bandes que actuaran durant la revetla de Sant Sebastià ja estan a punt. A partir d'aquest dilluns 31 d'octubre i fins dia 6 de novembre, els ciutadans poden votar, dels 250 grups musicals que hi ha a la llista elaborada per l'Ajuntament de Palma, aquells que volen que actuïn en les diferents places de la Ciutat per celebrar el patró palmesà. 

Així, els ciutadans majors de 16 anys empadronats a la ciutat poden participar en el procés d'elecció, que enguany s'ha ampliar de quatre dies a set. Hauran de disposar de la targeta ciutadana i podran emetre el vot tant a través de la pàgina web de l'Ajuntament com presencialment, mitjançant les oficines d’Atenció a la Ciutadania o bé als casals de barri.

Així, es pot triar un màxim de tres artistes per cada plaça i, en el cas de les places principals (la plaça d'Espanya, la plaça de Joan Carles I i la plaça de la Reina), també es pot escollir quin és l'artista principal i quin l'artista teloner.

A la plaça de Jacint Verdaguer hi haurà grups de música lleugera, blues, pop i pop-rock; a la plaça de la Porta de Santa Catalina, els estils seran el jazz, el swing, el soul i el reggae; la plaça Major concentrarà la música tradicional mallorquina i  continental catalana, el ball de bot, el folk i els sons mediterranis, mentre que a la plaça de l'Olivar es farà una revetla de músiques del món. La plaça de Santa Eulàlia serà la de la música electrònica i la de  Joan Carles I acollirà el rock en general. A la plaça de la Reina hi sonarà la música andalusa, el flamenc, les sevillanes i la rumba.

EDICIÓ PAPER 31/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF