Arquitectura

El despatx barceloní b720 guanya dos premis a l'Architecture MasterPrize

El despatx liderat per Fermín Vázquez rep més guardons per una torre d'habitatge al Brasil i la reforma del Lycée Français Maternelle a Barcelona

El despatx barceloní b720 Arquitectos, liderat per Fermín Vázquez, ha fet doblet al premi Arquitecture MasterPrize (AMP) amb la torre Forma Itaim , al Brasil , i el Lycée Français Maternelle , a Barcelona, en les categories d'edificis d'altura i edificis educatius. Totes dues obres tenen en comú l'ús de tècniques innovadores per a la resolució de les façanes i l'ús del color com a element diferenciador. Això fa que aquests dos edificis tinguin una estètica molt singular sense renunciar a la sostenibilitat ni l'eficiència energètica. La cerimònia d'entrega dels premis tindrà lloc el 14 d'octubre al Museu Guggenheim de Bilbao.

b720 Arquitectos és conegut sobretot pel nou mercat dels Encants a Barcelona. Tenen en curs la reforma del Camp Nou i de la seu del Banc d'Espanya a la capital catalana. La seva obra ha estat exposava al MoMA de Nova York, al Cité de l'Architecture et du Patrimoine de París i a la galeria Aedes de Berlín. 

Els premis AMP inclouen en cada edició obres d'arquitectura, paisatgisme i interiorisme realitzades en els últims dos anys, amb l'objectiu que la societat sigui més conscient del valor de l'arquitectura de qualitat arreu del món. L'Arquitecture MasterPrize va ser creat per Farmani Group com una iniciativa similar i agermanada dels IDA International Design Awards, que reconeixen i celebren el disseny multidisciplinari intel·ligent i sostenible des del 2007.

EDICIÓ PAPER 01/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF