ART

Es Baluard inaugura el projecte 'Ciutat de vacances' al Palazzo Grimani de Venècia

La directora, Nekane Aramburu, ha assistit a la presentació juntament amb les artistes Neus Marroig i Marina Planas

Aquest dimecres s'ha inaugurat l'exposició ' Ciutat de vacances' al Palazzo Grimani de Venècia, un projecte organitzat a quatre mans pel Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, Es Baluard Museu d’Art Modern i Contemporani de Palma, l'Instituto Europeo di Design (IED) de Venècia i el Museu d'Art Contemporani d'Alacant (MACA).  

L'exposició 'Ciutat de vacances' tracta el tema del turisme de masses i de com es construeix el desig i la idea de viatge contemporani a través de la mirada d’una selecció d’artistes.

La primera aturada d’aquesta exposició és Venècia, tot coincidint amb la Biennal de Venècia. Després aquesta exposició inicia un itinerari que arriba com a primera aturada a Es Baluard el 25 de maig i posteriorment viatjarà a les altres institucions participants, ja durant l'any 2018.

Art i turisme en el projecte 'Ciutat de vacances'

La directora d'Es Baluard, Nekane Aramburu (comissària general del projecte), ha assistit a la inauguració a Venècia juntament amb altres artistes incloses a l'exposició com Neus Marroig i Marina Planas, a més de Marc Morell.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF