Ajornen el festival Formentera Fotogràfica

La vuitena edició d'aquesta cita serà de l'1 al 4 d'octubre

L'organització del festival Formentera Fotogràfica i el Consell Insular han decidit ajornar el festival, que havia de tenir lloc del 29 d'abril al 3 de maig. La vuitena edició d'aquesta cita ja té nova data: els dies 1, 2, 3 i 4 d'octubre. Aquesta decisió s'ha comunicat mitjançant la pàgina de Facebook del festival, "després de dies de feina a distànca al costat de totes les persones implicades", expliquen. "Continuarem treballant des de casa esperant que la incertesa que estam vivint acabi aviat i anirem actualitzant la informació de la web", afegeixen.

El Formentera Fotogràfica, més internacional i analògic

L'edició 2020 de la gran cita fotogràfica a la petita de les Pitiüses creix i es presenta més internacional i analògica que mai. Si l’any passat, amb la ponència del fotògraf Martin Parr, va encetar una línia de participació de fotògrafs estrangers, enguany duplica aquesta presència convidant-hi la fotògrafa i activista novaiorquesa Donna Ferrato i el francès Antoine d’Agata.

És una convocatòria en què, tot i la línia voluntàriament eclèctica del festival per eixamplar el ventall d’inquietuds, tindrà més pes la imatge en blanc i negre i hi haurà una forta petjada dels processos analògics, tant per ser utilitzats per una part dels ponents com també per destinar-los a alguns dels principals tallers. Les inscripcions continuen obertes i es poden fer a la pàgina web del festival.

EDICIÓ PAPER 06/06/2020

Consultar aquesta edició en PDF